Demo

Monkey lights

Més que unes llums per les teves rodes de bicicleta

"Monkeylectric", és una empresa de nova creació que es dedica a crear gatgets lluminosos per rodes de bicicletes. El més típic es posar llums a una bicicleta, una blanca davant i una vermella darrera que pot fer parpadejos o encendre's quan una altra llum ens il·lumina. Aquesta empresa ho fa d'una manera diferent.

Han aconseguit dibuixar dins de les rodes d'una bicicleta, a més d'una manera molt enginyosa. Una petita placa electrònica amb leds, que van canviant de color i que amb el gir de la roda van dibuixant diferents motius i patrons. 

Tenen diferents models per fer més intensa l'experiència. El model que he instalat a la meva bicicleta és el model M232. Aquest model consta de 32 leds posats en línia per a fer tots els dibuixos. Podrem generar un total de 43 seqüències diferents a part de 5 modes d'anar mostrant tots els dibuixos.

El muntatge sembla molt fàcil així que ens posem mans a la roda per instal·lar-les. Placa electrònica amb els leds, brides i gomes per enganxar-ho als radis de les rodes, un petit tub estanc per a les bateries AA i els conectors que es necesiten perque funcioni tot.

W11MonkeyJordick Es
W12MonkeyJordick Es
W13MonkeyJordick Es
W21MonkeyJordick Es
W22MonkeyJordick Es
W23MonkeyJordick Es
W24MonkeyJordick Es
W31MonkeyJordick Es
W32MonkeyJordick Es
W33MonkeyJordick Es
W34MonkeyJordick Es

 

Però el que voldreu veure del cert és el resultat de tot això en marxa.

He de dir que m'han passat 2 coses a tenir en compte. He hagut de gravar amb la càmera que més es veia l'efecte, penseu que l'efecte a simple vista es veu prou be, pero gravar-lo amb la camera costa una mica per el tema refresc de les imatges . I la segona cosa es que encara no he calculat a quina velocitat he d'anar perque els dibuixos es vegin bé. 

Us deixo el video amb la demo.

 

 

Related Articles

About the Author

Jordi Rodríguez Soler

Jordi Rodríguez Soler

Dinamitzador digital. Maker, developer. Community manager & Diseño web & Blogger

  • Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Leave a comment

You are commenting as guest.

Prova 1

prova 2